ACNEWS

Reggel robbant az Abba-bomba

Fotó: YouTube/All Kinds Of Collecting
Fotó: YouTube/All Kinds Of Collecting
A rajongók imádják.
Hirdetés
Ad image

Az ABBA-sztár, Agnetha Fältskog tíz év után először adott ki új dalt, ráadásul szólóban. A svéd énekeső korábban, az Instagramon egy rejtélyes fekete-fehér klippel adott hitelt a találgatásoknak. Ma reggel azonban eljött az idő és a brit BBC Radio 2 rádióállomás Breakfast Show címet viselő műsorában robbant a bomba. A műsorban 9:45-kor bemutatták Agnetha új kislemezét, amelynek a címe: Where Do We Go From Here?

Hallgasd meg Agnetha új dalát nálunk!

Az énekesnő ráadásul maga is a stúdióban volt a bemutató idején, így saját szavaival mutathatta be új kislemezét. Elmondta, hogy új dalához egy új, A+ című album is készül, amely a legutóbbi, A címet viselő szólóalbumának feldolgozása: „Teljesen új hangzást adunk neki”. Az album, amely a 2013-as A című szólóalbumának újrafelvett változata, október 13-án jelenik meg – írja a bild.de.

Ma megjelent dala, a Where Do We Go From Here?, amelynek Jörgen Elofsson a szerzője azonban vadonatúj. Agnetha hangja hihetetlenül fiatalosan és frissen csendül fel benne.

Agnetha még 73 évesen sem vágyik a visszavonulásra. „A zene mindig a szívemben és a lelkemben él, zenével élek és zenével alszom” – magyarázta nevetve az énekesnő. Elmesélte, hogy a rádióban hallani önmagát mindig jó móka számára. „Sosem lehet megunni, hogy az ember saját magát hallgassa a rádióban. Mindaddig, amíg a szíved-lelked beleadod, és a legjobbat hozod ki magadból. Már nem vagyok olyan fiatal, de még mindig megvan a hangom és egy nagyszerű zeneszerző áll mellettem.”

A rajongók imádják, hogy az énekesnő, aki a svéd popegyüttes, az ABBA tagjaként vált világhírűvé, most újra szólóban énekel. A közösségi médiában természetesen új dalával kapcsolatban is rengeteg visszajelzést kap az énekesnő.

„Fantasztikus munka. Tökéletes” – írta az egyik rajongó.

„Imádom a #Eurovíziós részt. Bármit lehet. #WhereDoWeGoFromHere”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés