ACNEWS

Rejtélyes módon halt meg László a pszichiátrián, nyomoz a rendőrség

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
A férfi egy esést követő koponyasérüléssel került kórházba, majd magyarázat nélkül a pszichiátriára, ahol leállt a szíve.
Hirdetés
Ad image

Magányos harcba kezdett Tímea, a szerencsétlenül járt férfi nővére. Azt szeretné kideríteni, hogy miért kellett meghalnia az egy hónapig kómában fekvő Lászlónak. Egyelőre csak sejtése van róla, hogy a fivérét félrekezelték a pszichiátrián, ahol amúgy semmi keresnivalója nem volt. „Egy szórakozóhely előtt elesett és fejsérülése lett – mondta a Blikknek Tímea. – A Baleseti Intézetbe került, ahol két hétig lélegeztetőgépen volt.”

Folyamatosan szedálták

Kiderült, László az esés miatt többszörös koponyatörést szenvedett, illetve koponyaűri vérzése lett. Miután levették a gépről, átkerült egy másik kórház neurológiájára. Ugyanis a sérülései azt indokolták, hogy speciális ellátást kapjon. Tímea szerint az öccse itt szépen lassan elkezdett felépülni. Fokozatosan javult az állapota. Olyannyira, hogy a kórházból átkerült a rehabilitációs intézetbe. Tímea ezt követően kapta az első hideg zuhanyt. A testvére ugyanis másfél nap múlva  átkerült egy másik kórház pszichiátriájára. „Akkor azt mondták, mindez azért történt, hogy beállítsák a gyógyszereit – mesélte a lapnak a nő. Állítja: a testvérét másfél héten át folyamatosan szedálták, de ennek ellenére is úgy látta, hogy László tudata folyamatosan javult. Igaz, mielőtt bevitték volna a zárt osztályra, teljesen el tudta látni magát, ott viszont a nővére szerint annyira begyógyszerezték, hogy jóformán ülni is alig tudott egyedül.

Gyanús a kórház hallgatása

Tímea már akkor sem értette, hogy egy koponyasérüléssel kezelt beteget miért kell pszichiátriára utalni, főleg úgy, hogy a baleset előtt semmilyen pszichés problémája nem volt. Két héttel később délután Lászlót mozdulatlanul találták az ágyon fekve, leállt a légzése. Ekkor még újra tudták éleszteni, de már nem tért magához: még egy hónapot élt agyhalottként, mielőtt meghalt.. Tímea több szakvéleményt is beszerzett, köztük olyanokat, amelyek szerint egyértelműen a pszichiátrián kapott gyógyszerek miatt állt le a férfi szíve. Az ügyben rendőrségi eljárás indult, s a nyomozás jelenleg is folyik. A bulvárlap hiába kereste a kórházat, amelynek a pszichiátriáján Lászlót kezelték, eddig nem kapott tőlük választ.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés