ACNEWS

2024. July 20.   |   Illés napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Rémálom Lacházán: 6 év után fogták el a csecsemőgyilkos apát

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A kiskunlacházai férfit korábbi élettársa, a megölt kisbaba anyja adta fel, de az kérdés, hogy miért kellett erre hat évet várnia.
Hirdetés
Ad image

Májusában volt hat éve, hogy Kiskunlacházán egy fiatalkorú lány titokban életet adott a gyermekének. A kilenc hónapra született, egészséges kisbabát a lány élettársa megfojtotta, egy zacskóba tette és a ház derítő aknájába dobta. A napokban a lány egy vita hevében, ismerősei előtt vádolta meg volt élettársát azzal, hogy megölte közös gyermeküket. Riasztották a rendőrséget. A csontokat a rendőrök a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségével találták meg. A férfi eleinte tagadott, de az adatgyűjtés, a tanúkihallgatások alátámasztották a bűncselekmény elkövetését.

A gyilkos apa először azt mondta, hogy élettársa terhes volt, de elvetélt – írta a police.hu. Pár nappal később beismerte, hogy a lány egészséges csecsemőnek adott életet, de továbbra is tagadta, hogy ő fojtotta meg a gyermeket. Azt azonban elismerte, hogy a halott csecsemőt egy nejlonzsákba tette és a derítőbe dobta. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit az illetékes bíróság elrendelt. Az ügyben a rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés