ACNEWS

Rémálom Ócsán: patkány marcangolta a síró kisbabát

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Szülei döbbenten mesélték, hogy a patkány a kiságy matracát átrágva véresre harapta a síró csecsemő fejét, karját.
Hirdetés
Ad image

A történtek óta állandó sokkhatás alatt állnak az ócsai házban élő család tagjai. A horrortámadás akkor történt, amikor a szülők éppen fürödtek. Mint mondták, arra lettek figyelmesek, hogy a pár hónapos kislányuk nagyon keservesen sír. Amikor bementek a kiságyhoz, akkor vették észre, hogy véres a kislány ruhája – mesélte a 17 éves édesanya, Polyák Cintia a Tényeknek.

Hallottuk, hogy sírt a kislány, de nem úgy sírt, ahogy kellett volna. Egy másodperc alatt bent is voltunk nála, de már csak azt láttuk, hogy véres a kislány. Először azt hittük, az orra vérzik, de nem… Csak utána láttuk, hogy az állat mászik ki a kiságyból – idézte fel Cintia a borzalmas emléket.

A kisbaba bal keze sérült meg súlyosabban, a fején is harapásnyomok éktelenkedtek. Cintia és a férje azonnal mentőket hívta, akik kórházba szállították a picit. Mivel a vályogból épült ház romos, lerobbant, szemetet halmoztak fel benne, a gyámhatóság azt lakhatatlanná nyilvánította. A szülők elismerték, hogy hibáztak, mert tényleg nagyon sok a szemét és a patkány a környéken. De szerintük mások is a házuk mellé hordja a szemetet. A család nagyon nehéz anyagi körülmények között él, a férj alkalmi fizetéséből próbálják javítgatni az otthonukat. Egyelőre a csecsemő kórházban marad, szülei a másik lányukkal ideiglenes befogadóknál próbálnak meg szállást találni. Az ügyben a rendőrség gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés