ACNEWS

Indul a gyerekmentes légijárat!

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Persze némi plusz pénzt kell fizetni a nyugodt utazásért, de ez sokaknak megéri.
Hirdetés
Ad image

A török Corendon légitársaságnak az a terve, hogy járatain csak felnőtteknek fenntartott területeket alakít ki. A gyerekeknek tilos lesz belépniük a kordonokkal elzárt részekre, függönyök és falak mögött tartják majd őket.

A Corendon járatain a felnőtt utasok felár ellenében a gyermekmentes zónákban utazhatnak majd, és élvezhetik a „nyugodt és pihentető repülést”.  A légitársaság idén november 3-tól kínálja ezt a lehetőséget az Amszterdam és a holland Karib-tengeri Curacao sziget közötti A350-es járatain.

A repülőgép gyermekmentes része 102 ülésből áll majd, köztük 93 normál ülésből, és további kilenc extra lábtérrel rendelkező „XL” ülésből, amelyeket „falakkal és függönyökkel” zárnak el.

A felnőtt zónában a 16 éven felülieknek szóló helyfoglalás 45 euróba kerül a normál zónában, és 100 euróba az XL zónában – írja a DailyMail.

A török légitársaság kifejtette: „A repülőgépen ez a zóna a gyermek nélkül utazóknak és azoknak az üzleti utazóknak szól, akik nyugodt környezetben szeretnének dolgozni. Ugyanakkor az Only Adult zóna bevezetése a gyermekes szülők számára is kedvezően hat. Nem kell annyira aggódniuk az utastársak esetleges reakciói miatt, ha a gyermekük kicsit nyüzsgőbb vagy sír.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés