ACNEWS

Retteghet Gyárfás: letartóztatását kérte az ügyészség

Fotó: hirado.hu
Fotó: hirado.hu
A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség indítványozta Gyárfás Tamás letartóztatásának elrendelését a másodfokú ítélet kihirdetéséig.
Hirdetés
Ad image

Mint azt az AcNews megírta, az egykori médiacézárt február 8-án 7 év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék Fenyő János meggyilkolása kapcsán. Akkor Gyárfás Tamás és védője felmentésért, az ügyész súlyosításért fellebbezett. Gyárfás a súlyos ítélet ellenére szabadon távozhatott. Most viszont a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség indítványozta Gyárfás Tamás letartóztatásának elrendelését a Fővárosi Ítélőtáblánál. Erről tájékoztatta ma a vádhatóság a média1.hu szerkesztőségét. Gyárfás Tamás az ATV-nek korábban azt nyilatkozta, hogy szerinte másodfokon egészen biztosan felmentő ítélet születik majd.

Tasnádi Péter üzent Gyárfásnak

Korábban, a magát nyíltan alvilági Keresztapának valló Tasnádi Péter az AcNews-on keresztül üzent Gyárfás Tamásnak, hogy élheti túl a fegyházat. Ezt mondta: „Van egy tanácsom Gyárfás Tamás számára: ha túl akarja élni, minél kevesebbet mozogjon a fegyház területén. Tanuljon, kösse le magát. Én is ezt csináltam. Összesen 13 és fél évet voltam rács mögött, ebből 10 évet egyszemélyes zárkában ültem.”

Egyszemélyes zárkába kérje magát

„Hogy mi vár rá a rácsok mögött? Megjelennek a hiénák, rárepülnek a pénzére, mert tudják, hogy gazdag. Mivel ő végtelen intelligens, kulturált ember, fel kell készülnie arra, hogy mindennek az ellenkezője fogadja, mint amihez hozzászokott. A kaja mennyisége, minősége tragédia, akár a tisztálkodási lehetőségei. Csak az fürödhet minden nap, aki dolgozik. Ha teheti, egyszemélyes zárkába kérje magát. Sportoljon, tanuljon, kösse le az idejét. Gyárfás a jövő hónapban 75 éves lesz. Ha a fentieket betartja, van esélye, hogy élve kijön a fegyházból.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés