ACNEWS

Rommá törte a 100 milliós Ferrariját Kőgazdag Csabi

Fotó: Bors
Fotó: Bors
Legalább 10 milliós kárt szenvedett a celeb, amikor a aranyszínű luxus-sportautójával egy mély kátyúba hajtott.
Hirdetés
Ad image

Kínos helyzetbe került Kőgazdag Csabi, a mértéktelen rongyrázásról ismert autóimádó celeb. Ugyanis összetörte a 85 millió forintot érő, 600   lóerős aranyszínű Ferrariját. Az esetnek sok nézője akadt, többen kárörvendő vigyorral nézték a történteket.

„Ma délelőtt 11 óra után történt az eset. A szerelmemmel mentünk az úton, amikor egyszer csak beleakadtunk egy kátyúba. És arra lettünk figyelmesek, hogy leesett az autó hátsó eleme. Valószínűleg, amikor aranyra fóliázták, nem tették vissza rendesen. Szerencsére az autónak nem lett semmi baja” – mesélte a a Blikknek a Kőgazdag fiatalok sztárja. Más ember letérdelne egy ekkora kiadástól, de Csabinak ez meg se kottyan.

„Úgy tűnik a rossz magyar utakra nem való egy ilyen luxusautó.No nem baj, hamarosan érkezik a Lamborghini terepjáróm, az jóval magasabb lesz és nem ér le az alja. Azért természetesen a Ferrari is megmarad, ma elviszi a szerelő és holnapra már újra a régi lesz. 8-10 milliós a kár, de hát ennyi belefér. Nem érdekel a pénz, ha nagyon megerőltetem magam, egy nap alatt megkeresem” – szögezte le a polgárpukkasztó celeb.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés