ACNEWS

Rossz útra tért Pierce Brosnan – bíróság elé állítják

Fotó: Képernyőkép / Youtube
Fotó: Képernyőkép / Youtube
A "James Bond" színésznek januárban kell megjelennie a wyomingi Yellowstone Igazságügyi Központban, mert tiltott területre lépett be.
Hirdetés
Ad image

Pierce Brosnant Wyomingban beidézték, miután a Yellowstone Nemzeti Park védett termálterületeire lépett be.

A wyomingi amerikai kerületi bíróságon kedden iktatott bűnügyi jegyzék szerint a James Bond-színésze november 1-jén kapott idézést, mert a Yellowstone-kanyonban megsértette a lezárásokat.

A 70 éves Brosnant kötelezték, hogy január 23-án jelenjen meg a Yellowstone-i Igazságügyi Központban.

A Yellowstone Nemzeti Park hivatalos honlapja szerint a parkban található termálterületek ötféle hidrotermális jellemzőt foglalnak magukban, köztük forró forrásokat, gejzíreket, iszapfészkeket, travertinteraszokat és fumarolákat – írja a People.

A park látogatóit egy sor szabályra hívják fel a termálterületekkel kapcsolatban, többek között a következőkre: „Sötétedés után ne közlekedjenek a termálterületeken; tilos a termálelemek megváltoztatása vagy tárgyak elhelyezése; és tilos úszni, áztatni vagy fürdeni a teljes egészében termál eredetű vízben”.

Emellett a parkba látogatóknak a park kijelölt sétautakon kell maradniuk, mert a „medencék elég savasak ahhoz, hogy átégessék a bakancsokat”.

Brosnan októberben járt Wyomingban, a The Unholy Trinity forgatásán. A western forgatása nagyrészt a Paradise Valley-ben található Yellowstone Film Ranch-en zajlik. Időközben sértette meg a szabályokat.

A készülő történelmi eposz főszereplői Brosnan, Samuel L. Jackson, Brandon Lessard és Ethan Peck. Brosnan egy férfit alakít, aki elidegenedett fiát küldi, hogy megölje azt a férfit, aki bemártotta őt egy olyan bűntényért, amit el sem követett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés