ACNEWS

Rosszkor nyílt ki a légzsák: fél szemére megvakult a 32 éves nő

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
Egy nő elvesztette a szemét egy autóbalesetben, miután a légzsák csak a becsapódás után nyílt ki. A robbanás megsértette a bal szemét, ami elkezdett zsugorodni.
Hirdetés
Ad image

Jennifer Schmit egy barátja születésnapi partijáról tartott hazafelé, amikor balesetet szenvedett, és nekicsapódott a szalagkorlátnak. A légzsákja azonban nem nyílt ki az ütközés pillanatában, csak azt követően. A 32 éves nő könnyű sérülésekkel megúszta volna a balesetet, azonban a légzsák felsértette a bal szemét, ami ezt követően elkezdett zsugorodni.

Jennifer végül felkeresett egy ügyvédi irodát, és pert indított a légzsákot készítő cég ellen. A traumatikus élmény ugyanis nemcsak az egészségére, de a mentális állapotára is kihatott. A nő azóta PTSD-nem (poszttraumás stressz szindróma) szenved.

Minden reggel könnyekben törtem ki, amikor kinyitottam a szemem, és a világ szétesett körülöttem. Sokkban voltam, ráadásul a bűntudat is mardosott, mert fájdalmat okozott az eset a családomnak és a barátomnak is. Amikor az autóbaleset történt, a légzsák nem azonnal, hanem néhány másodperccel az ütközés után lépett működésbe. A becsapódás olyan heves volt, hogy hátralökte az arcomat. A biztonsági öv mentett meg, így maradtam épségben. De a légzsák miatt örökre elvesztettem a szemem. Teljesen összetörtem – idézte Jennyfert a Mirror.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés