ACNEWS

Rózsaszínű atombomba: már készül a Barbenheimer

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Minden bőrt le akarnak húzni az Oppenheimer és a Barbie film hatalmas sikeréről. Elborult történetű filmet készítenek.
Hirdetés
Ad image

Hatalmas őrület volt a mozikban, mikor játszották a Barbie filmet és az Oppenheimert. Elterjedt az a szokás is, hogy a filmszínház látogatói egymás után nézték meg a két filmet, nem ritkán be is öltöztek a filmek témájához. Így született meg a Barbenheimer kifejezés, mely a két film címét mossa össze.

A Hollywood Reporter most arról írt, hogy nemrég megjelent a készülő, alacsony költségvetésű vígjáték plakátja, amely a Barbie ikonikus rózsaszín betűtípusát használja egy nukleáris robbanás képe felett.

A film története Bambi J. Barbenheimert, a zseniális tudós babát követi majd, aki Dolltopiában, a végtelen nyarak és tengerparti partik világában él barátjával, Twink Dollmannel.

Azonban Barbenheimer – akit felbőszít a babákkal való brutális bánásmód, amit a babák az embergyerekektől kapnak – a való világba merészkedik, ahol megtapasztalja az emberiséget a legrosszabb formájában, és természetesen elhatározza, hogy épít egy hatalmas atombombát, hogy mindezt kiiktassa.

A filmet jövőre kezdik el forgatni, és egy horrorkomédiára kell számítani. Valószínűleg ezt már nem fogják mozikban játszani.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés