A fitneszguru tegnap búcsúzott A Konyhafőnök VIP műsorából. Ez viszont nem szegte kedvét attól, hogy továbbra is megmutassa a követőinek főzőtudományát. Éppen ezért nagy terveket sző a jövőre nézve.
Schobert Norbi az RTL Klub műsorában, A Konyhafőnök VIP döntő hetéig jutott el. Mindvégig magabiztosan menetelt előre, és sokakkal ellentétben, nem stresszelte túl a versenyt. Az AcNewsnak most elárulta, hogyan érezte magát a gasztro-showban.
„Rengeteg élménnyel gazdagodtam. Sok barátra leltem mind a versenyzők, mind pedig a stábtagok között. Nagyon élveztem az egész műsort. Egy igazi gyógyterápia volt számomra az egész. Kevesebb stressz ért ebben a pár hétben, mint az elmúlt harminc évben. Soha nem pánikoltam a megmérettetések alatt. Egyedül akkor volt neccesebb a helyzet, amikor a vendégséf kreációját, meghatározott idő alatt kellett leutánozni. Én belülről szoktam főzni kifelé, de ha valaki más ételét kell leutánozni, arra képtelen vagyok” – kezdte az AcNewsnak Norbi, aki gyakran főz a családjának is.
„Minden nap készítek ételt a családomnak. nagyon szeretik a főztömet. Legjobban az újragondolt túrógombócomat, a steakjeimet, tokányomat, rántott-tempurás dolgaimat és a süteményeimet kedvelik. Most karácsonykor is együtt fogjuk az ünnepi fogásokat elkészíteni Rékával. Hagyományosan fel szokott kerülni az asztalra a feleségem isteni húslevese, ami marhafarokból, sertés oldalasból és csirkéből készül. Utána fokhagymás kacsacomb lesz, fólia alatt, vajpuhára sütve. Az én feladatom pedig az Update karácsonyi sütemények elkészítése lesz.”
A Konyhafőnök VIP alatt egyébként többen felkapták a fejüket, amikor a séfek többször is megemlítették, hogy Norbi saját szakácskönyvet fog kiadni. Kíváncsiak voltunk arra, hogy tényleg ki fog-e adni ilyesmit a fitneszpápa.
„Csak cukkoltak ezzel, nem fogok saját szakácskönyvet kiadni. Nincsenek ilyen ambícióim. Azt viszont elárulom, hogy januártól saját főzőműsort fogok indítani online. Az lesz a lényege, hogy gyorsan, olcsón, és jót főzzünk a családnak.”