ACNEWS

Shakira nem tér magához a csalódástól

Shakira / Fotó: Shutterstock
Shakira / Fotó: Shutterstock
Shakira elárulta, még hisz a szerelemben, csak szerinte neki nem volt szerencséje.
Hirdetés
Ad image

Shakira a brit Marie Claire-nek adott interjút, ahol többek között a szerelemről és a párkapcsolatokról is beszélt. A 47 éves énekesnő 2022-ben jelentette be, hogy több mint 10 év után végleg elválnak útjaik Gerard Pique focistával. Azóta Shakirára újra rátalált a boldogság, de tartja, hogy neki nem volt soha ebben szerencséje. Ezért is gondolja úgy, hogy a nyitott kapcsolat felé fordul inkább.

„Nem állítom, hogy nem hiszek a szerelemben. Látom a szüleimet, akik 50 éve vannak együtt. Ahogyan egymás szemébe néznek, megfogják egymás kezét, miközben még mindig képtelenek egymástól távol lenni. Láttam a szerelmet, csak nekem nem volt szerencsém.” – kezdett bele. Ennek ellenére egyre inkább biztos abban, hogy a romantikus kapcsolatoknak nem feltétlen kell kizárólagosnak lenniük.

A monogámia utópisztikus.” – jelentette ki az interjúban. „De megvan az életemben az egyensúly, csak más formában. A rajongóim, a gyerekeim és az igaz barátaim szeretetén keresztül. Oscar Wilde mondta, hogy a barátság a szerelem legtisztább formája. Én is így érzek.” – zárta a gondolatmenetét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés