ACNEWS

Sokkot kapott a Mercedes Hamilton döntésétől

Fotó: Mercedes
Fotó: Mercedes
Tegnap hivatalosan bejelentette Toto Wolf a Mercedes csapatfőnöke, hogy a hétszeres világbajnok jövőre elhagyja az istállót.
Hirdetés
Ad image

Hidegzuhanyként érte a csillagosokat a váratlan bejelentés. A csapattagok szinte sokkot kaptak a hírtől, hogy távozik tőlük a 39 éves Lewis Hamilton. Akinek a Mercedes tavaly augusztusban két évvel meghosszabbította a szerződését.

„Csodálatos tizenegy év ez a csapattal, büszke vagyok mindarra, amit közösen elértünk. A Mercedes 13 éves korom óta az életem része. A hely, ahol felnőttem. Így arról határozni, hogy elhagyom, a legnehezebb döntések közé tartozik, amelyeket valaha meg kellett hoznom. Ugyanakkor ez a megfelelő idő, hogy megtegyem ezt a lépést és izgatottan várom az új kihívásokat” – idézte a Mercedes honlapja csütörtökön Lewis Hamiltont. Aki megígérte: mindent megtesz, hogy utolsó közös évükben igazán emlékezetes teljesítményt nyújtson. A Ferrari ugyancsak csütörtökön számolt be weboldalán egymondatos közleményében, hogy Hamiltont 2025-től többéves szerződés köti az istállóhoz – írja az MTI nyomán az atv.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés