ACNEWS

2024. July 23.   |   Lenke napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Súlyos milliókért verik ronggyá egymást az RTL sztárjai

Fotó: RTL
Fotó: RTL
Király Viktor, Pápai Joci, Shane Tusup Veréb Tamás valóságos vagyont kap azért, hogy az RTL Sztárbox műsorában péppé verjék őket.
Hirdetés
Ad image

Ha a tavalyi Sztárbox kapcsán kifizetett gázsikat vesszük figyelembe, akkor a ringbe lépő sztárok idén egy vagyont, akár 10 millió forintot kapnak fejenként egy-egy meccs után. Ugyanis a Blikk tavalyi információja szerint – havonta 2 millió forintot kaptak a felkészülés során. Az élő adásokért pedig 5 és 10 millió forint járt nekik. Attól függően, hogy megnyerték vagy elveszítették a mérkőzést. Azt már mi tesszük hozzá, hogy idén ennél biztosan több lesz a résztvevők tiszteletdíja, már csak az infláció miatt is. Persze a sztárok pénze, a szerződések tartalma szigorú üzleti titok, így jelenleg ember nincs, aki elárulná a pontos összeget.

A milliókkal ellentétben a nagy pofonok kevésbé csábítóak, de az óriási médiaérdeklődés olyan hozzáadott érték, ami nem forintosítható. Nem csoda, ha középsúlyban olyan sztárok is kesztyűt húznak, mint Király Viktor énekes, Pápai Joci énekes-műsorvezető, Shane Tusup vagy Torghelle Sándor egykori válogatott focista.

A Sztárbox versenyzőinek felkészítéséért idén is az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, Kovács Kokó István, a műsor szakmai supervisora és edzői csapata felel. Ők már elkezdték a munkát a férfi középsúly résztvevőinek felkészítésében. Az RTL a jövő héten a nők mezőnyét mutatja majd be.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés