ACNEWS

Sunyi patkány szökött fel a repülőgép fedélzetére VIDEÓ

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
Srí Lanka nemzeti légitársasága közölte, hogy egy repülőgépet három napra leállítottak, miután egy patkányt láttak a fedélzeten.
Hirdetés
Ad image

A SriLankan Airlines illetékesei megerősítették, hogy február 22-én, csütörtökön egy patkányt észleltek egy Airbus A330-300-as repülőgép fedélzetén a pakisztáni Lahorból a Srí Lanka-i Colombóban található Bandaranaike nemzetközi repülőtérre tartó járat során.

A gépet három napra földre tették a Srí Lanka-i fővárosban, miközben a repülőgépet patkányméreggel permetezték le.

A légitársaság technikusai a repülőgép kábelezését is ellenőrizték a rágcsálók által okozott károk miatt. Közölték, hogy addig nem tudták felszállítani a gépet, amíg a potyautas patkányt nem találják meg. Végül csak a tetemét lelték meg.

A tisztviselők szerint a repülőgép újra üzemel, de a kis nemzeti légitársaságnál még mindig előfordulnak késések a három napos üzemszünet miatt.

A féktelen patkányról szóló hír alig néhány hónappal azután érkezett, hogy egy patkány és egy vidra terrorizálta a Bangkokból Tajvanba tartó utasokat.

A VietJet Air fapados járatán azután tört ki a káosz, hogy az egyik légiutas-kísérő észrevette, hogy egy albínó patkány és egy közel egy méteres vidra mászkál a padlón.

A repülő későbbi rendőrségi átvizsgálása során a tajpeji leszálláskor a poggyászok között 28 élő teknőst, egy kígyót, egy mormotát, két vidrát és két másik, ismeretlen fajú rágcsálót tartalmazó dobozt is találtak. A rendőrség szerint az egyik női utas átcsempészte az állatokat a thaiföldi Suvarnabhumi nemzetközi repülőtér biztonsági ellenőrzésén – írja a Foxnews.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés