ACNEWS

Számolja meg, Messi hányszor csapja be a játékvezetőt – videó

Fotó: YouTube/TruCelebrity
Fotó: YouTube/TruCelebrity
Videó is bizonyítja, hogy a szupersztár trükközött a szabadrúgás előtt.
Hirdetés
Ad image

Lionel Messi már mindenkit ámulatba ejtett az Inter Miami berkein belül: négy meccsen hét gólt szerzett új klubjának, köztük kettőt közvetlen szabadrúgással, így a kupa negyeddöntőjébe jutott a csapat.

Azonban az is igaz, hogy az FC Dallas elleni meccs 85. percében, a tizenegyesrúgás előtt, négy-négyes döntetlennél a világbajnok többször is „megnyújtotta” a szabályokat, amelyről videófelvétel is készült.

Ezen látható, ahogy Messi a játékvezető háta mögött titokban ötször (!) apránként a pálya közepe felé helyezte a labdát, és így jobb lövőhelyzetbe került.

A szupersztár tekintetével nem csak a labdát, hanem a játékvezetőt is folyamatosan figyelte, utóbbi azonban éppen az ellenfél sorfalának beállításával volt elfoglalva.

Messi cselezése mindenesetre sikeres volt. A 36 éves játékos az ellenfél kapujának sarkába csavarta a labdát, és megmentette csapatát a büntetőpárbajtól. A legjobb nyolc csapat következő fordulójában most a Charlotte FC-vel találkoznak. Vajon a szupersztár ismét szerez majd egy plusz előnyt?

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés