ACNEWS

Szárnyakat ad… Kirúghatják a Red Bull csapatfőnökét

Áll a bál a Red Bull táján, most épp a csapatfőnök van terítéken /Fotó: Red Bull
Áll a bál a Red Bull táján, most épp a csapatfőnök van terítéken /Fotó: Red Bull
Egy női alkalmazott azzal vádolja Christian Hornert, hogy viselkedésével átlépett egy határt vele szemben.
Hirdetés
Ad image

Hogy mit jelent az, hogy Horner „átlépett egy határt”, egyelőre rejtély, de a bikás csapat anyacége nagyon komolyan vette a panaszt. Belső vizsgálat indult a Forma-1es csapatfőnök ellen, amit egy független ügyvéd vezet. Horner mindenesetre cáfolta az ellene felhozott állításokat. „Teljességgel tagadom ezeket a vádakat” – nyilatkozta a holland Telegraafnak.

A német Motorsport-Total beszámolója szerint a vizsgálat idejére Hornert nem függesztették fel. Christian Nimmervoll cikkében megjegyezte, belső információi vannak a történtekről.

A Motorsport-Total információi szerint a vélt elfogadhatatlan viselkedésről a múlt hét végén beszéltek először. Szerkesztőségünk ismeri a részleteket, ám ezeket valamennyi érintett magánszférájának védelme érdekében nem tesszük nyilvánossá. Ugyanakkor vélhetően létezik egy dosszié Fuschlben a Red Bullnál, terhelő bizonyítékokkal, amik a vádakat foglalják össze. Ezeket a Red Bull házon belül vizsgálja, és a további intézkedésekről, valamint a lehetséges következményekről a legfelsőbb menedzsment fog dönteni. Hornert megilleti az ártatlanság vélelme” – idézte a lapot az m4sport.hu.

A Motorsport-Total jelezte, a Red Bull teljes hallgatásba burkolózott, még stabil forrásuknak számító Helmut Marko tanácsadó is, akit telefonon értek utol. „Egyáltalán nem mondok semmit erről” – hárította megkeresésüket a 80 éves „Doktor”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés