ACNEWS

Szelleműzés után több tucat rettegő lányt kórházban ápolnak

A halottlátó mindenkit óva int, hogy a Ouija táblával szórakozzon.

Hirdetés
Ad image

A halottlátó mindenkit óva int, hogy a Ouija táblával szórakozzon.

Kórházba került 28 amerikai diáklány, akik szellemet akartak idézni egy Ouija tábla segítségével. A hírek szerint, a lányok pánikrohamot kaptak, elájultak, míg mások látványosan szorongtak. Az iskola jelenleg vár arra, hogy konkrét diagnózist kapjon a kórháztól, és kéri a szülőket, valamint a diákokat, hogy ne terjesszenek pletykákat a helyzetről. A hatóságok egyelőre nem jelentették be, hogy nyomoznának az ügyben – számolt be róla a New York Post.

A Ouija tábla használata még a 19. század vége felé terjedt el, népszerűsége oka, hogy állítólag kommunikálni lehet velük a túlvilággal.

Kiss Kató a legismertebb magyar halottlátó az AcNewsnak elárulta: a Ouija tábla nem játék, nagyon veszélyes eszköz, amivel igenis könnyen magunkra szabadíthatunk rossz dolgokat.

„Óva intek mindenkit a Ouija tábla használatától. Akármilyen furcsán hangzik, valóban működik, ráadásul még csak nagy előkészületek sem kellenek hozzá. A túlvilág kapuit bárki könnyedén meg tudja nyitni, de azt kezelni már nem olyan egyszerű – figyelmeztetett a szakember. – Nem biztos, hogy ilyenkor jószándékú lelkek látogatják meg az adott személyt. Az ilyen táblákat használó avatatlan kezű embereket különböző entitások és démonok szállhatják meg. Mindez pedig pánikrohamot, depressziót, akár tudathasadást eredményezhet” – mondta lapunknak Kiss Kató.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés