ACNEWS

Szexért fizetett a diákjának a tanárnő

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Kikezdett a felügyelete alatt álló diákkal, képeket küldött, szexelt és még fizetett is.
Hirdetés
Ad image

Egy 37 éves pennsylvaniai tanárt kirúgtak, miután meztelen videókat küldött egy 15 éves fiúnak magáról, és lefeküdt vele.

A rendőrség szerint Megan Carlisle, az Elizabethtown Area középiskola alkalmazottja április 28-án Snapchaten kereste meg az iskolában tanuló fiút.

Szexről kezdtek el beszélgetni az alkalmazáson, majd Carlisle explicit képeket küldött magáról a fiúnak és vele egykorú barátjának.

Aznap este a nő felvette a 15 éves fiút az autójába, és egy üres parkolóba hajtottak, ahol szexeltek.

Az autóban történt randevújuk után az iskola alkalmazottja 20 dollárt adott a fiúnak.

A tanuló barátja képernyőfotókat készített a Snapchaten küldött képekről, melyeket a rendőrség bizonyítékként tudott felhasználni.

„A nyomozás során az is kiderült, hogy a Carlisle által készített képeket és videókat ismeretlen számú más diáknak is elküldték és megosztották az Elizabethtown Schoolban” – közölte a rendőrség.

Fotó: Northwest Regional Police Department

A tanárnő ellen vádat emeltek gondatlanságból elkövetett szexuális közösülés, szexuális erőszak, szexuális anyagok kiskorúaknak történő terjesztése és jogellenes érintkezés miatt.

„Az Elizabethtown Area School District tudomást szerzett a Megan Carlisle, a középiskola korábbi segédtanárnője ellen állítólagos szexuális visszaélés miatt benyújtott vádakról. Bár általában nem szokásunk személyzeti vagy jogi ügyeket kommentálni, úgy gondoljuk, hogy ez a helyzet szükségessé teszi a nyilatkozatot. Ennek értelmében az alábbi információkat osztjuk meg: Ms. Carlisle már nem áll az iskola alkalmazásában. A kerület teljes mértékben együttműködött a helyi bűnüldöző szervekkel a nyomozás során. Az üggyel kapcsolatban nem nyilatkozunk, mivel azt a bíróságok fogják elbírálni” – áll az iskola közleményében a nypost szerint.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés