ACNEWS

Szexragadozót fogott el a pomázi járőrkutya

Dakota segítségével került bilincs B. Richárdra Fotó: police.hu
Dakota segítségével került bilincs B. Richárdra Fotó: police.hu
„Enyém leszel! – ismételgette a férfi, majd a bokorba lökte a védtelen nőt, levetkőztette és megerőszakolta.
Hirdetés
Ad image

Egy nő tiltakozó kiáltozására figyelt fel egy kutyasétáltató pár Pomázon. „Nem akarom, hagyj békén, nem akarom!” – ismétlődött a kétségbeesett kiabálás. A pár elindult a hangok felé, majd egy erdős-bokros részen egy hiányos öltözetű nőt, és egy fölé hajló félmeztelen férfit pillantottak meg. 

Egyikük azonnal lefotózta a támadót, majd a fotót továbbította a rendőrségnek. A szexragadozó ezután elszaladt. Miután megérkeztek a rendőrök. egyikük Dakotával, a járőrkutyával forró nyomon elindult. Minden házba becsengetett, megmutatta a lakóknak B. Richárd fotóját. Közben két egyenruhás az áldozattal maradt.

Végül a támadás helyszínétől 2 kilométerre a Határ úton a járőrnek feltűnt a padon ücsörgő B. Richárd, aki nem engedelmeskedett a rendőr utasításainak. Ekkor Dakota beavatkozott, és a földre kényszerítette a férfit, aki másodpercek múlva már bilincsben hasalt. B. Richárd tagadta a vetkőztetést, az erőszakot, de az elismerte, hogy sokat ivott, amitől estek ki dolgok. Szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat ellene eljárást a rendőrség – írja a police.hu

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés