ACNEWS

Szűzen esett teherbe a mélyen vallásos nő

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
A mélyen vallásos pár, még sosem feküdt le egymással. A szűz lány valahogy mégis teherbe esett. A férfi tanácstalan…
Hirdetés
Ad image

Egy nő, aki azt állítja magáról, hogy szűz, teljesen ledöbbent, miután egy otthoni teszt elvégzése után felfedezte, hogy terhes.

A Reddit-en kért tanácsot a barátja: „A barátnőm terhes, de még sosem szexeltünk. Mit tegyek?” A továbbiakban elmondta, hogy a barátnőjével a szülei házában élnek – és megegyeztek, hogy amíg ott élnek, nem fekszenek le egymással – írja a Mirror.

„Próbálom összerakni az egészet a fejemben. Tudom, hogy nyilvánvalóan nem Jézusról van szó, de azt sem hiszem, hogy csak úgy elment és megcsalt. Elég vallásos családból származunk, és az egy ki nem mondott egyezség volt, hogy nem fogunk ilyesmit csinálni a közeljövőben, és főleg nem a szüleim házában.”

A kétségbeesett férfi azt is elmondta, hogy a 19 éves barátnője elég rosszul érzi magát és az elmúlt hetekben felszedett egy kis súlyt. Hozzátette: „Nem gondoltam, hogy ez nagy dolog, amíg nem mondta, hogy a hányinger elviselhetetlen, és orvoshoz akar menni. (…) Mondtam neki, hogy terhességi tesztet kellene csináltatnunk, mivel a tünetei nagyon jellemzőek. Ő nevetett a feltevésen, de azért vettem neki egy pár tesztcsomagot. Mind a négy pozitív lett.”

A nő esküszik, hogy nem feküdt le senkivel – a férfi hisz neki, mondván, hogy nem is lenne rá ideje. A 20 éves férfi hozzátette: „Jelenleg mindketten szabadúszóként dolgozunk online, és igazából soha nem hagyjuk el a házat. Néha elmegyünk együtt sétálni, de ennyi.”

A férfi azt is írta, a barátnője „Sokkos állapotban van. Azt állítja, hogy kizárt, hogy terhes. Nem tudom, mit tegyek? Nem mondhatom el senkinek a családomban, és tudom, hogy a barátaim darabokra fogják tépni emiatt”.

A hozzászólók azonban mind azt tanácsolják, sürgősen keressenek fel egy orvost. „Sok dolog lehet, mivel a nők hormonokat termelnek, akár ciszta is, és az lenne a legjobb, ha orvoshoz vinnéd. Ha terhes, akkor ki kell találnod, mit fogsz csinálni, hogyan fogod kezelni Az egyetlen, aki diagnosztizálhatja őt, az az orvos.”- írta egyikük.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés