ACNEWS

Tánctanár zaklatja a szekszárdi kislányokat

Fotó: Pixabay/Illusztráció
Fotó: Pixabay/Illusztráció
Feljelentést tettek a szülők a férfi ellen, aki fogdossa, csókolgatja, zaklatja a művelődési központban táncoló gyerekeket.
Hirdetés
Ad image

Háborognak a szekszárdiak és gyermekeik védelmében a rendőrséghez fordultak segítségért. Azt ATV riportja szerint a szülők haragját az vívta ki, hogy az táncoktató fogdosta, simogatta és csókolgatta, szexuálisan zaklatta a tanítványait. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz. A botrányos ügyről  a tánccsoportnak helyet biztosító Babits Mihály Művelődési Központ vezetője meghökkentő dolgot állított. Eszerint őt nem értesítették a nyomozók, neki fogalma sincs semmiről. Ezzel szemben a szülők azt állították, hogy mindenről tájékoztatták a művelődési ház vezetőjét. 

Berlinger Attila, a Babits Mihály Kulturális Központ igazgatója azt nyilatkozta azt ATV Híradónak: „Semmilyen szülői csoport, sem szülői megkeresés hozzánk, mint Babits Mihály Kulturális Központhoz nem érkezett. Hiszen ezek szerint egy ott működő civil csoportról lehet szó”. A vezetőt a rendőrség sem kereste meg. A cégnek nagyjából 30 alkalmazottja van, de ennél jóval több külsős csoport tart ott foglalkozásokat, akiknek a bérlésen kívül nincs közük a központhoz. 

„Mint magánszemély, és mint intézményvezető zérótoleranciát gondolok egy ilyen üggyel kapcsolatban. Tehát amennyiben érkezik a jövőben, hiszen eddig nem érkezett bármilyen megkeresés, teljes bizonyossággal tudom mondani, hogy abban a pillanatban megtesszük a szükséges lépéseket” – szögezte le Berlinger Attila. A rendőrség megerősítette, hogy folyik vizsgálat kiskorú veszélyeztetése miatt. A feljelentéseket követően indított vizsgálat egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés