ACNEWS

Temetőben keres a lányának nevet a terhes anya – VIDEÓ

Fotó: TikTok / @hogdehouse
Fotó: TikTok / @hogdehouse
Sokakat felháborított az a videó, amelyben egy terhes nő mászkál a temetőben, hogy leendő babájának keressen nevet.
Hirdetés
Ad image

Az egyperces klipet a TikTokra töltötték fel. Haley Hodge azt írta mellé: „A legszebb neveket a temetőkben lehet megtalálni, szóval fogd a családodat, és keressétek meg együtt a következő kislányotok nevét”.

https://www.tiktok.com/@hodgehouse/video/7373100926770367787?lang=hu-HU

Hodge két gyermekével és férjével sétál az Old Smithville Burying Groundon. Olyan neveket találnak, mint Ella, Winnie és Vienna. A végén az amerikai megkérdezi követőit: „Van kedvencük?”.

A videót eddig közel 2,5 millióan nézték meg. Több mint 3500 hozzászólás érkezett – és természetesen a vélemények megoszlanak. Egyes felhasználók szerint ez egy „csodálatos módja az elhunytak tiszteletének”. Mások ízléstelennek, sőt etikátlannak tartják a tettét. Néhány felhasználó még az elhunytak szellemei miatt is aggódik.

https://www.tiktok.com/@hodgehouse/video/7370493854522395946?lang=hu-HU

A gyógytornászként dolgozó anya elmondta, hogy édesanyja gyerekkorában mindig elvitte őt temetőkbe és „egyéb kísértetjárta helyekre”. Mindig ijesztő történetekkel tanította Hodge-ot és testvéreit történelmi tényekre – írja a Bild.

„Számomra a temetők nem egy ijesztő helyek, hanem történetekkel teli könyvtárak. Minden sírkő egy ember egész életét reprezentálja” – mondta a 30 éves nő. „Véleményem szerint a halál nem a vég. Ez egy új kaland kezdete, ami szerintem a mennyország”.

Hodge még nem tudja, mi lesz a harmadik gyermek neve. „Meglátogatunk még néhány temetőt, amíg végleges lesz a névsorunk”. A születendő gyermek hozza majd meg a végső döntést. „Hangosan felolvasom neki a neveket, és majd érezni fogom, melyikre fog a legjobban reagálni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés