ACNEWS

Terápiás szexre kényszerítette a nagymama a családját és a kutyát

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A nő éveken át gyógyító céllal erőszakolta kiskorú fiát, kéthónapos unokáját, és kutyájukat. A párja mindent dokumentált.
Hirdetés
Ad image

A felvételeken, amelyeket a rendőrség a házkutatások során lefoglalt, látható, amint a nő orálisan kielégíti kiskorú fiát, aki akkor még 10 éves sem volt. De volt olyan videó is, amin hagyományos szexuális kapcsolatot létesít vele, vagy rá vizelt. A nő élettársa mindent rögzített, rendezői utasításokat adott, de több esetben közvetlenül is részt vett a szexuális rémtettekben.

Klára Kubátová ügyésznő szerint a ma már felnőtt fiú lényegében teljesen elvesztette emberi mivoltát. „Olyan káros szokásokat sajátított el, amelyek erkölcsi hanyatláshoz vezettek. Kialakult nála a bántalmazott gyermek szindróma súlyos formája, érzelmi és szociális megfosztottsággal” – mondta az ügyész.

2020-ban a nő azt állította, hogy szexuális kielégülés céljából bántalmazta két hónapos unokáját is, a férfi pedig mindent dokumentált – számolt be róla az idnes.cz.

A most 60 éves nő szexuális kapcsolatot létesített a kutyával is, a négy évvel idősebb vádlott-társa pedig ezt is filmezte. Egy másik nő is részt vett a cselekményben, aki ellen külön eljárás folyik.

Az ügyre véletlenül derült fény egy másik nyomozás során, amikor a rendőrök az interneten egy pornográf képet találtak a nőről a gyerekkel. A bűnüldözők ezt követően tudták megállapítani a nő személyazonosságát.

„Ártatlannak érzem magam. Nem igaz az, hogy szándékomban állt volna bárkit is bántani. A szexnek önmagában más előnyei is vannak. Orvosi-terápiás szempontból történt” – vallotta a nő a bíróságon a fiával folytatott szexről.

„Mindig elmagyaráztuk, miért jó ez neki. Az összes tanulmány és egyéb forrás alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy a szexuális tevékenységek során rengeteg energia keletkezik, ami gyógyító célokra felhasználható” – mondta a vádlott.

A fiával a kapcsolata mostanra megromlott. „A fiú azt hiszi, hogy rosszat tettek vele, és azt hiszi, hogy az anya rossz. Elhiszi, amit ez a hatalmi rendszer mondott neki. Nem akar velem kapcsolatba kerülni. 2022 novemberében a Havlickuv Brod-i bíróság arra ítélt, hogy elveszítsem az anyai jogaimat, és megtiltotta, hogy kapcsolatba lépjek a fiammal. Ezt az önök által átadott dosszié alapján tette” – vádolta a bíróságot.

Hozzátette, hogy idősebb gyermekei, akiknek elmondása szerint mindig igazat mondott, mögötte állnak, és úgy gondolják, hogy nem rosszindulatú szándékkal tette.

Ami az unokáját illeti, azt mondta, hogy csak a vizeletét próbálta felfogni. „Mert egy gyerek vizeletét nem terhelik olyan dolgok, amik nekünk, felnőtteknek vannak. Amikor pelenkáztam az unokámat, és láttam, hogy vizel, automatikusan a vizelet után nyúltam, hogy megigyam. És az rossz, hogy párom lefotózott, ahogy ezt csinálom? Hát, ő tette.”

Kiderült, hogy kutyát is rávették az ejakulációra, hogy az ondóját gyógyítási célokra használhassák.

„Nem értek egyet ezzel a perrel. Szabad ember vagyok, nem járulok hozzá a bíróságnak ehhez a keresetéhez, teljes ártatlanságomat érzem” – mondta a bíróságnak a vádlott.

Az ügyész a nőre 10 év, a férfira egy évvel kevesebb büntetést javasolt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!