ACNEWS

Tévedésből kétszer nyert a lottón egymilliót

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Ilyet csak a filmekben látni. A férfi egymás után kétszer is sikeresen tippelte meg az aznapi nyerőszámokat és vitte haza a főnyereményt.
Hirdetés
Ad image

A névtelenségét kérő férfival nem mindennapi dolog történt. A Maryland államban élő úr hű szokásához híven egy pénteki délután elhajtott a benzinkúthoz, hogy vegyen magának négy sorsjegyet 3 dollárért. Ahogy mindig, akkor is szépen bejelölte a számsorokat, amiket minden egyes héten megjátszott már évek óta. Ezután várt, hogy kihúzzák a számait. Nem is tulajdonított nagy jelentőséget a sorsolásnak, pár nappal később ment csak vissza a benzinkúthoz, hogy az automatánál megnézze, sikerült-e eltalálnia pár számot.

Nem tért magához a sokktól

Nem hitt a szemének, amikor meglátta, mit írt ki a gép. 1 millió dollárt, azaz jelenlegi árfolyammal számolva 364 millió forintot nyert. Sírva hívta fel a feleségét, hogy mi történt. Mindketten sokkot kaptak az örömtől, olyannyira, hogy a többi sorsjegyről majdnem el is feledkezetek. 20 perccel később, miután sikerült kicsit megnyugodnia, a férfi valamiért úgy döntött, hogy a többi szelvényt is megnézi. Ennek persze nem sok értelme volt első pillanatra, hiszen más számsorokat játszott meg a többi lapon.

Egy véletlenen múlt minden

Beszkennelte az elsőt. Nem nyert. Beszkennelte a másodikat. Nem nyert. Beszkennelte az utolsót. És nem hitt a szemének. A gép újra kiírta, hogy Jackpot. Még 1 millió dollár ütötte a markát. Először nem is értette, hogy mi történhetett, azt gyanította, hogy meghibásodott a rendszer. Újra ellenőrizte a többi szelvényt is, majd vetett egy pillantást a számokra. Ő volt az, aki hibázott. Nem figyelt, amikor a szokásos számokat bejelölte a lapon és véletlenül kétszer adta meg ugyanazt a kombinációt. Pont azt, amit a sorsoláson kihúztak. Újra felhívta a feleségét és ennyit mondott: „Nem fogod elhinni, hogy mi történt. Ezt még én se hiszem el!”

Egészen addig, amíg el nem mentek felvenni a nyereményüket, nem mertek hinni abban, hogy ekkora szerencse érheti őket. A pár azonban nem tervezi, hogy a több mint fél milliárd forintot érő nyereményüket elszórja. A nyugdíjas éveikre szeretnék azt félretenni, hogy békével utazgassanak, és támogatni tudják a gyerekeiket és az unokáikat – számolt be a Blick.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés