ACNEWS

Tíz hónapig tartott Sáfrány Emese mindent elsöprő szerelme

Fotó: tv2play
Fotó: tv2play
Hirdetés
Ad image

A sztáranyuka az Instagram-oldalán közölte rajongóival a szomorú hírt, miszerint szakítottak kedvesével, Intivel.

Sáfrány Emese és gyermeke apja, Hornyák Ádám tavaly április elején jelentették be, hogy útjaik különválnak. A légtornászt akkor nagyon megviselte a szakítás, de hónapokkal később elérkezettnek látta az időt a továbblépéshez. Emese nem is akárkivel, hanem a TNT dobosával, Intivel kezdett el randizni. Sáfrány Emesét és a TNT dobosát júliusban látták először romantikázni. De azon kívül, hogy ismerik egymást, sokáig homály fedte a kapcsolatukat. Emese aztán egy közös képpel robbantotta a bombát, ezzel elismerve, hogy egy párt alkot a zenésszel.

A sztáranyuka és a zenész eleinte igyekeztek kapcsolatukból kizárni a média érdeklődését. Csakhogy a szakításról szóló pletykák az utóbbi időben sorra kaptak szárnyra.

A találgatásokra leginkább az adott okot, hogy sorban eltűntek a közösségi oldalaikról a közös fotóik. Most azonban mégis mindenkit meglepett Emese bejelentése, amit az Instagram-oldalán osztott meg követőivel: szakítottak – írja a Bors.

„A pletykákat kívánom elkerülni, így szeretném veletek megosztani, hogy Intivel a kapcsolatunkat végleg lezártuk. Megkérjük a sajtó munkatársait, hogy egyikünket se keresse a téma kapcsán. Köszönjük!” idézte a napilap a légtornász bejegyzését.

„Véget ért a kapcsolatunk. Mi nagyon különbözőek vagyunk, és egy nem mindennapi szituációban találtunk egymásra. Pont olyan nehéz időszaka volt mindkettőnknek, amiben tudtuk egymást támogatni, és átsegíteni a nehézségeken” – szólalt meg először a Borsnak a légtornásznő.

„ Mindvégig egymás támaszai voltunk, amiért hálásak lehetünk egymásnak. És talán Inti nevében is mondhatom, életünk végéig visszük magunkkal ezt az érzést, a hálát a másik iránt. Most érkezett el az a pont a közös életünkben, hogy azt éreztük, nincs meg minden ebben a kapcsolatban, ami ahhoz szükséges, hogy a továbbiakban is egy jól működő párként folytassuk az utunkat. Nem volt semmilyen dráma vagy veszekedés, szépen megbeszéltünk mindent, így váltunk el egymástól” – fogalmazott.

„Tíz hónapot töltöttünk együtt, egy ilyen hosszú időszakot nem könnyű lezárni egyikünknek sem.

De talán mindketten úgy vagyunk vele, hogy ez volt a jó döntés” – tette hozzá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés