ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Tombolnak a nevelőszülők: sátánista jelképeket keresnek a rendőrök

Fotó: MTI/Róka László
Fotó: MTI/Róka László
Megdöbbentő módon a rendőrök gyermekvédelmi ellenőrzés címen fiókokban, tyúkólban sátánista jelképeket kerestek.
Hirdetés
Ad image

Pár napja a gyermekvédelemben dolgozók kifogástalan életvitelét ellenőrzik a rendőrök, emiatt sátánista jelképeket keresve a tyúkólat is átvizsgálják. Közben a 24.hu információja szerint 265 dühös nevelő és nevelőszülő elmenekült a rendszerből. Ez a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) alkalmazottainak 6 százaléka. A rendőri ellenőrzések során a kötelező adatlap kitöltését 137-en megtagadták, 128-an pedig kérték a munkaviszonyuk megszüntetését.

„A kitöltött papírt beszéltük át, megnézték a lakásunkat is, kikérdezték a szomszédainkat. Belenéztek a fiókokba, és megkérdezték, tartunk-e otthon alkoholt, és miért dohányzunk a lakásban, miközben csak a most divatos hevítéses cigit használjuk” – mondta Népszava riporterének az egyik nevelőszülő.

Más arról számolt be, hogy az egyenruhások még a tyúkólba is benéztek, sátánista jelképeket kerestek. Volt, aki szerint a telefonhívás és a látogatás között két nap telt el, az egyik rendőr rögtön a szomszédhoz csöngetett be, a másik a családnál ült le. „Rákérdezett a havi bevételünkre, és a törlesztőrészlet nagyságára, majd a lakásban kellett végigvezetnünk őket, és fényképeken szereplő családtagokról meséltettek minket.”

„Akik kitöltötték az adatlapot, azok közül a jövőben sokan felmondanak, mert idegösszeroppanást kapunk. Azok az intézeti nevelők, aki most párban 20-30 gyerekkel vannak, a kényszerű összevonások miatt a jövőben 50-nel lesznek” – jósolta a lapnak egyikük.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés