ACNEWS

Tömegbunyó tombolt Pécsen, szívlapáttal verték egymást az emberek

Fotó: police.hu/illusztráció
Fotó: police.hu/illusztráció
Volt dolga a mentősöknek a helyszínen: akit nem tudtak fejbe verni, megszúrni, azt autóval levadászták, brutálisan elgázolták.  
Hirdetés
Ad image

Szirénázó mentők, rendőrök száguldottak egy bevásárlóközpont elé, ahol két család javában ütötte-verte egymást.  Volt, akit lapáttal vertek, más bozótvágó kés sebzett véresre. Két embert pedig szándékosan autóval vadásztak le a haragosaik péntek este. Az esetet a térfigyelő kamerák rögzítették. Látszott a felvételen , hogy az egyik társaság beszélgetésbe elegyedett egy autó sofőrjével. Majd  pár másodperc múlva ugyanez a kocsi két embert nagy sebességgel elgázolt a másik társaságból. Ezután a sofőr visszafordult, majd ismét megpróbálta levadászni őket, ezúttal már nem járt sikerrel. Két áldozata könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség 10 embert keres az ügyben – tudta meg az RTL Híradó.

Az egyik elgázolt férfi édesanyja a Tényeknek elmondta: családjával vásárolni érkeztek, amikor rájuk támadtak. „Macsétával akartak megölni. Meg akartak ölni macsétával, és nagyon sokan látták” – magyarázta rémülten. Majd váratlanul azt állította, hogy nem volt szándékos a gázolás.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés