ACNEWS

Torlódás alakult ki a röszkei átkelőknél

A szabadságukról Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni indulók miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán csütörtök délelőtt - közölte a rendőrség honlapján.

 

Hirdetés
Ad image

A szabadságukról Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni indulók miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán csütörtök délelőtt – közölte a rendőrség honlapján.

 

A személygépkocsival Szerbiába tartóknak a röszkei autópálya-határátkelőhelyen három, a közúti átkelőnél két órát kell várakozniuk.
Az autópálya-határátkelőhely belépő oldalán az autóbusszal érkezőknek kétórás a várakozás.
Szintén intenzív a forgalom az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen, a kilépő oldalon egyórás a sor.
A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kisebb átkelőket választani. Szerbia felé igénybe vehető a kübekházi és a tiszaszigeti közúti határátkelőhely, mindkettő 7-től 19 óráig üzemel.
Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és a várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak – foglalta össze az MTI. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés