ACNEWS

Totál pucér volt a temetésen a nő – VIDEÓ

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
Online jelentkezett be a temetésre egy nő. Fél szemmel akarta követni az eseményeket, azonban a kamera bekapcsolva maradt. 
Hirdetés
Ad image

Egy üzletasszony nem tudott elmenni egy temetésre, így gondolta online fogja követni az eseményeket. Maga az ötlet nem újdonság, rengeteg hasonló eset történt a koronavírus alatt is. Azonban a hölgynek ebben az esetben sikerült teljes mértékig megaláznia önmagát. Miután megnyitotta a Zoom ablakot, hogy a szertartást élőben figyelhesse, gondolta megmosakszik. De nem vette észre, hogy bekapcsolva felejtette a kameráját. Így véletlenül élőben közvetítette a reggeli rutinját nemcsak a temetést szintén így figyelőknek, de a ravatal előtt gyászolóknak is. A kínos esetről készült felvétel azóta pedig vírusként terjed.

A gyászszertartáson egy háromgyerekes családapától búcsúztak, aki hosszú küzdelem után hunyt el rákban. A pőre nő a DailyMail információi szerint késésben volt éppen, de mindenképpen szeretett volna valamilyen formában részese lenni a londoni temetésnek. Ez a vágya pedig sikerült, hiszen ezt a pillanatot a jelenlévők örökre az emlékezetükbe vésték.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés