ACNEWS

Tóth Andi sokkolta rajongóit a visszavonulásával

Viszont Szikora és Csepregi Éva nem veszi komolyan a bejelentését.

Hirdetés
Ad image

Viszont Szikora és Csepregi Éva nem veszi komolyan a bejelentését.

Sok száz rajongó kommentelte az énekesnő videóját, miszerint felhagy az énekléssel, és civil foglalkozást választ magának. Saját ruhamárkát alapít és kreatív igazgató lesz egy zenei ügynökségnél. Hogy a munka iránti alázat, az önfegyelem, az érettségi, a megfelelő iskolai végzettség és szaktudás nélkül mennyire lesz ebben sikeres, azt borítékolható.

Mint azt az AcNews elsőként megírta, Tóth Andi egy videóban jelentette be, hogy másik munkát választ. Döntése okát azzal magyarázta, hogy gyakran volt magányos, úgy érezte, Magyarországon nem szeretik őt. Hogy nem énekelhet olyan dalokat a közönsége előtt, amiket szeretne.

„Ő egy igazi művészlélek, aki most nagyon fáradt és kimerült. Én azonban azt gondolom, ha kipiheni magát, nem fogja már így gondolni” – kommentálta a hírt a Blikknek Szikora Róbert. Csepregi Éva szerint Tóth Andinak el kéne menni egy kineziológushoz, aki rendbe teszi a lelkét.

Hasonlóan látják a rajongók is. Andi videója alá sok százan írtak biztató sorokat. „Nem szabad feladnod Andi! Te egy istenadta tehetség vagy… Szükség van a hangodra” – írta egy rajongója. Egy másik szomorúan közölte, hogy aggódik Andiért, drukkol neki, hogy boldog legyen.

És volt, aki mélyebbre ásott. Ezt írta: „Kimondtad a kulcsmondatot… te sem szereted magadat… A legnagyobb jóindulattal kérem, hogy muszáj lenne szakember segítségét kérned.” 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés