ACNEWS

Demeter Szilárd is beszállt a Tóth Gabi balhéba

Demeter Szilárd Fotó: Youtube / HírTV
Demeter Szilárd Fotó: Youtube / HírTV
A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója elárulta, hogy mit gondol az énekesnő botrányos házasságtöréséről.
Hirdetés
Ad image

Mint arról az AcNews is beszámolt, Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor a múlt héten bejelentette, hogy hat év házasság után elválnak. Nem sokkal később kiderült, egy harmadik fél állhat a háttérben, az énekesnővel együtt dolgozó Fricska táncegyüttes egyik tagja.

Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, az év elején lépett egy színpadra Tóth Gabival. Az ismert politikai elemző elmondta, mit gondol a válásról annak fényében, hogy Tóth Gabi korábban gyakran állást foglalt a keresztény családi értékek mellett.

„Tóth Gabi konkrét esetétől eltekintve, valakinek a magánéleti döntései és választásai elég ritka esetben járnak szakmai következményekkel. Nem kizárt ugyan, de az esetek nagy többségében egy énekesnő nem attól lesz jobb vagy rosszabb énekesnő, hogy a szerelmi élete hogyan alakul. Ezért Tóth Gabi magánéleti dolgai számomra nem tűnnek relevánsnak az eddigi szakmai teljesítménye szempontjából” – mondta a Népszava kérdésére, majd kitért arra is, hogy szerinte a kereszténység lényege éppen abban áll, hogy csak a ’Jóisten’ ítélkezhet a bűnös fölött életútjának végén. Ráadásul a bűnös számára is lehetőség nyílik a bűnbocsánatra.

„Szóval egyszerű halandóként nem lépnék az Úr helyére megítélni eleveneket és holtakat, ezt majd Tóth Gabi rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján. Személyes véleményem szerint Tóth Gabi továbbra is rendkívül jó hanggal megáldott, kiváló énekesnő.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés