ACNEWS

Fenyegetőzik Tóth Gabi, hogy könyvet ír az életéről

Tóth Gabi / Fotó: TV2
Tóth Gabi / Fotó: TV2
Az énekesnő évértékelőjében okosnak akart tűnni, ezért akkora marhaságokat hordott össze,, amitől a kés is megáll a levegőben.
Hirdetés
Ad image

A házasságában, a magánéletében kudarcot valló Tóth Gabi legújabban életmód tanácsadó szerepben tündököl. Persze, ettől még lehetne hiteles, de nem az. Ugyanis annyi zöldségeket hordott össze a Facebook oldalán, hogy ember nincs, aki komolyan vegye. Jobb lenne, ha inkább meghagyná a tanácsadást a tanult embereknek. Azoknak, akik hosszú éveket töltöttek az iskolapadban, és már bizonyítottak az életükben, a mindennapjaikban is. A Telex idézett azokból a nagyon nagyívű gondolatokból, amiket az énekesnő könyörtelenül a közösségi oldalán posztolt. A kisebbik Tóth lány azzal fenyegetőzik, hogy szerinte annyi minden történt vele az évben, amit „talán majd egy könyvben” fejt ki. Posztjában azt állította: „Nem akarom osztani az észt… Közhelyeket puffogtatni.” Erre mégis megtette, és adott pár tanácsot az újévre. Mutatunk hát tőle néhány eredeti gyöngyszemet, amit inkább nem is kommentálunk.

  • „mindig az első érzés az igazi” és hogy nem szabad engedni, hogy „debilizáljanak”;
  • „ha azt érzed, hogy megmásítják a valóságod, akkor menj , fuss”
  • Tóth Gabi szerint sem a családnak, sem a barátoknak nem szabad engedni, hogy „irányítsák az életed…”
  • „…ha ezt érzed, akkor feltételekkel szeretnek.. merj onnan kilépni , mert mérgezni fog… nagyon … ha lépsz, könnyű leszel és szabad! Erős és bátor!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés