ACNEWS

Továbbra is jelentős a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhelyen

Az ünnepekről visszatérő vendégmunkások miatt vasárnap délelőtt is jelentős a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely belépőoldalán - közölte a rendőrség a honlapján.

    

Hirdetés
Ad image

Az ünnepekről visszatérő vendégmunkások miatt vasárnap délelőtt is jelentős a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely belépőoldalán – közölte a rendőrség a honlapján.

    

A személygépkocsival Szerbia felől érkezőknek öt, az autóbusszal utazóknak négy órát kell várakozniuk a határátlépésre. Az autóval Szerbia felé tartóknak egyórás a várakozás.
Az ásotthalmi és az ezen a hétvégén csak belépésre használható röszkei közúti átkelőnél két órát kell várakozniuk az utasoknak.
A Romániából személygépkocsival érkezőknek két órát kell várakozniuk a csanádpalotai autópálya-átkelőnél. Szintén kétórás a várakozás a személyforgalomban a nagylaki közúti határátkelőhely belépőoldalán.
Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak. (MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés