ACNEWS

2024. September 30.   |   Jeromos napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Trump elárulta, ki a kanadai miniszterelnök apja

Trudeau / Fotó: Shutterstock
Trudeau / Fotó: Shutterstock
Donald Trump amerikai elnök váltig állítja, hogy Justin Trudeau apja nem más lehet, mint Fidel Castro.
Hirdetés
Ad image

Nemrég jelent meg a volt amerikai elnök, Donald Trump új könyve, amiben állítja, hogy a kanadai miniszterelnök apja Fidel Castro. Az, hogy Justin Trudeau-t párhuzamba állítják Castroval nem az első eset. A pletyka még 2016-ig nyúlik vissza, amikor Trudeau a kubai forradalmárt méltatta annak halálakor – olvasható a DailyMailen. Ezt később annyira felkapták az emberek és a média, hogy az Associated Press kénytelen volt 2018-ban egy tényellenőrzést közzétenni, amiben cáfolták a fentieket.

Trump azonban a jelek szerint nem tágít. A „Mentsük meg Amerikát” című könyven állítja, hogy a kanadai elnök és Kuba volt minisztere rokonok. Elméletét pedig nem másra alapozza, mint hogy Trudeau édesanyja könnyűvérű volt a ’70-es években, illetve, hogy a férfi haja szép, mint Castróé. „Az anyja gyönyörű és vad volt. Az 1970-es években a Rolling Stones-szal járt szexelni és bulizni, de valahogy Fidel Castróval is kapcsolatba került. Azt mondta, hogy ő volt a legszexibb férfi, akivel valaha találkozott. Sokan azt állítják ezért, hogy Justin az ő fia. Az ugyan esküszik, hogy nem az, de honnan a fenéből tudná! Castrónak jó haja volt, az „apjának” nem, Justinnak jó haja van, és ugyanúgy kommunista lett, mint Castro” – írta Trump.

Az elnök azt is hozzátette, hogy Margaret 22 éves volt, amikor hozzáment az 51 éves kanadai miniszterelnökhöz, Pierre Trudeau-hoz még 1971-ben. Majd kilenc honappal később megszületett Justin.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés