ACNEWS

Tudta, hogy a tiszta oxigén megfiatalítja a bőrét?

Fotó: EverDerm Klinika
Fotó: EverDerm Klinika
Az oxigénterápia széles körben alkalmazható eljárás.
Hirdetés
Ad image

A megfelelő mennyiségű oxigén nélkülözhetetlen az egészség, a teljesítőképesség és a jó közérzet megóvásához. Fontos szerepet játszik a sejtek anyagcsere folyamataiban, ezért hiánya számos megbetegedéshez vezethet.

Az alternatív gyógyászatban egyre jelentősebb szerepet töltenek be a különböző oxigénterápiák, az oxigén jótékony hatásainak köszönhetően. Elképesztő az emberi találékonyság az oxigén lehetséges felhasználási- és eladási módjainak területén. Számos vállalkozás és szolgáltatás épül rá. Japánban már nyílt olyan oxigénbár, ahol a pultnál különböző illatú oxigént lehet kérni inhaláló készüléken keresztül. Ennek használata rendkívül hasznos az emberi szervezet számára. Csökkenti a stresszt, egészségesebbé válhatunk általa a szmogos, nagyvárosi környezetben is, sőt még a másnaposság tüneteit is enyhíti.

Ezen felül már a bőrszépészeti kezelések során is nagy sikerrel alkalmazzák az oxigént. Az EverDerm Laser & Beauty Clinic arckezelései között már elérhető az Intraceuticals kezelés, ami tulajdonképpen egy mélyhidratáló oxigénterápia. Az Intraceuticals azonnali, látványos segítséget nyújt minden bőrtípusra, javítva annak struktúráját. Az eljárás során magas nyomású oxigén segítségével számos hatóanyagot – többek között hialuronsavat – juttatatnak a bőr mélyebb rétegeibe a teljes hidratáltság érdekében, 100%-os tisztaságú oxigént alkalmazva. A szérumban lévő hatóanyagok sejtek közé jutásának elősegítése érdekében a Beauty Med gépe hiperbárikus oxigénnel működik. A kezelés során az oxigén nem csak a hatóanyagok bőrbe juttatását segíti, hanem hűsíti és nyugtatja is az arcbőrt. Ezen túl az oxigén javítja a vérkeringést és növeli a sejtek oxigénellátását, így segít a bőr regenerálódásában és megfiatalodásában.

Fiatalító hatása miatt a hollywood-i sztárok egyik kedvence kezelése az Intraceuticals. Kim Kardashian, Jesssica Biel és Madonna is előszeretettel veszi igénybe. Az eljárás a bőr hidratáltságát és ragyogását is fokozza. Közben csökkenti az esetleges bőrpírt és gyulladásokat is, így az eredmény már az első kezelés után azonnal látható. Az eljárás másik előnye, hogy – ellentétben a legtöbb gépi kezeléssel – az oxigénterápia kismamák számára is elérhető a terhesség és a szoptatási idő alatt is. Így széles körben alkalmazható kezelésről beszélünk, amely minden nő és férfi számára ajánlott, ha szeretne egy kicsit feltöltődni.

(x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés