ACNEWS

Túszul ejtette az önvezető MG a sofőrt, rendőrautóba rohant

Az ámokfutó MG kishíján a halálba száguldott a sofőrjével Fotó: MG
Az ámokfutó MG kishíján a halálba száguldott a sofőrjével Fotó: MG
Se a fék, se a kormány nem működött, az ámokfutó jármű tehetetlen sofőrje kétségbeesve hívta a rendőrséget.
Hirdetés
Ad image

Az 53 éves skót Brian Morrisont még sosem érezte magát annyira kiszolgáltatottnak, mint amikor foglyul ejtette a saját önvezető, elektromos MG típusú autója. A kocsija egyik pillanatról a másikra megbolondult, nem reagált a fékre, nem lehetett tekerni a kormányát. Viszont 50 kilométeres sebességgel átsöpört az összes útjába került piros lámpán. Morrison telefonon riasztotta a rendőrséget, kérte, hogy valahogy segítsenek.

A diszpécsernek hirtelen lövése sem volt, mit tanácsoljon a férfinak. Azt javasolta neki, próbálja meg kézzel leállítani a motort, de ez esélytelen volt. Hamarosan meg is jelent három járőrautó, megpróbálták leszorítani az önvezető MG-t. Azonban az a tisztelet leghalványabb jele nélkül belerohant a rendőrautóba idézte az rtl a Daily Mailt.

A férfi elmondása szerint a kocsija az ütközéstől megállt, de amikor a rendőrségi jármű is megmozdult, akkor az MG is próbált tovább haladni. A skót férfinak az volt a szerencséje, hogy mindez este 10 után történt, és az érintett városrészben szinte alig volt forgalom.Végül három rendőrautó érkezett a helyszínre, így sikerült nagy nehezen leszorítani és megállítani az elszabadult autót.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés