ACNEWS

Újabb botrány a királyi családból: Vilmos herceg bántalmazta Harryt

Egyre meredekebb sztorik kerülnek ki Harry herceg önéletrajzi könyvéből.

Hirdetés
Ad image

Egyre meredekebb sztorik kerülnek ki Harry herceg önéletrajzi könyvéből.

Hatalmas érdeklődés övezi Harry herceg „Spare” című önéletrajzi könyvét, hiszen olyan történeteket oszt meg benne a nagyérdeművel, amiről eddig senki sem tudhatott. Az egyik ilyen sztori arról szól, amikor a házassága miatt megromlott a kapcsolata bátyjával, Vilmossal.

A londoni otthonában 2019-ben történt konfrontációt leírva Harry azt mondja, Vilmos bonyolultnak, gorombának és durvának nevezte Meghant – írja a The Guradian.

A vita a két testvér között ezek után odáig fajult, hogy fizikai erőszakra is sor került.

„Minden olyan gyorsan történt. Nagyon gyorsan. Megragadott a galléromnál fogva, elszakította a nyakláncomat, majd a földre lökött. A kutyatálon landoltam, ami a hátam alatt megrepedt, a darabok belém vágtak. Egy pillanatig kábultan feküdtem ott, aztán felálltam, és szóltam neki, hogy tűnjön el” – emlékezett vissza a történtekre Harry, majd azzal folytatta, hogy Vilmos ezt követően arra biztatta, hogy üssön vissza, ám ebbe Harry nem akart belemenni.

A leírás szerint Vilmos ekkor sajnálkozó tekintettel bocsánatot kért, de mielőtt elindult kifelé, megfordult és visszaszólt: „Nem kell erről Megnek beszélned”.

„Úgy érted, arról, hogy megtámadtál engem?” – válaszoltam.

„Nem támadtam rád, Harold”- hangzott el Vilmos szájából.

Harry ezek után azzal folytatta, hogy nem mondta el a történteket azonnal Meghannek, de a terapeutáját egyből felhívta. Később a felesége észrevette rajta a zúzódásokat, de már meg sem lepődött rajta, csupán mérhetetlenül szomorú volt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés