ACNEWS

Ukrán férfi ölt éjjel a Klauzál téren

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Ötezer forintért vette el áldozata életét. A rendőrség még aznap elkapta.
Hirdetés
Ad image

Tegnap, hajnali egy óra előtt érkezett a bejelentés, hogy a VII. kerületben, a Klauzál téren holtan találtak egy akkor még ismeretlen személyazonosságú embert. Ahogyan arról korábban is írtunk, a szemle során megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A adatgyűjtés eredményeként a bejelentéstől számított 11 órán belül azonosították, majd a józsefvárosi rendőrök a Rákóczi téren még aznap elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit – írja az MTI. – A rendelkezésre álló adatok szerint a 30 éves, ukrán állampolgárságú férfi a bűncselekmény éjszakáján a Klauzál téren pénzt követelt padon ülő áldozatától. Mivel nem kapott, súlyosan bántalmazta a 49 éves férfit, majd elvett tőle ötezer forintot.

A rendőrség őrizetbe vette a Klauzál téri bántalmazót – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon. Az életvédelmi nyomozók halált okozó testi sértés és rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a férfit. A gyanúsított nem tett vallomást – tették hozzá.

A nyomozás megállapította, hogy a férfinak társa is volt, aki tétlenül végignézte a sértett bántalmazását, majd az elkövetővel együtt borozott az elvett pénzből. Az életvédelmi nyomozók a 46 éves férfival szemben segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt indítottak büntetőeljárást – áll a közleményben.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés