ACNEWS

Rémálom! Magára hagyta utasait a tengerjáró

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Egy házaspár, a kirándulásuk után néhány perc késéssel érkeztek vissza a hajóhoz. A kapitány nem várt rájuk: csomagjuk nélkül maradtak a kikötőben.
Hirdetés
Ad image

A kilencnapos hajóút az olaszországi Trieszt kikötőjéből Isztambulba és visszavezetett volna. Az utazás azonban egy házaspár számára hirtelen véget ért. Ennek oka az volt, hogy túl későn tértek vissza a hajóra, miután partra szálltak a dél-olaszországi kisvárosban, Bariban.

„Kérem, kapitány, kérem – kiáltozta a kikötőből a férfi olaszul a kapitánynak – Kapitány, kérem, várjon meg minket. Nem kell ezt tennie.” De a 333 méter hosszú hajó lassan haladt tovább, és a házaspár csak nézhetett utána.

Egy utas elmondta, hogy szemtanúja volt a jelenetnek: „Ezen a hajóúton voltam a családommal, amikor ez történt. Éppen ebédeltünk, amikor egyetlen bejelentést tettek két olasz hangzású névre, és semmi mást”. A kapitány szerinte egy percet sem várt, hogy a hajó elinduljon. „Nem sok erőfeszítést tettek, hogy megtalálják az embereket”.

Ugo Patroni Griffi a kikötői hatóságtól elmondta, hogy nagyon sajnálja az esetet. A sétahajók azonban nem fordulhattak csak úgy vissza, hiszen szoros menetrendjük volt, amelyet be kellett tartaniuk, ráadásul az ilyen hajók kikötési költségei a kikötőben nagyon drágák. A szerencsétlenül járt házaspár nem maradt le sokmindenről, ugyanis ez volt az utazás utolsó előtti napja. Azt viszont nem tudni, hogyan jutottak vissza a csomagjaikhoz – írja a krone.at.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés