ACNEWS

Úthiba ölhette meg a rollerező Heidt Edinát, kislánya még hazavárja

Heidt Edina a legjobb magyar női futballista volt Fotó: Facebook
Heidt Edina a legjobb magyar női futballista volt Fotó: Facebook
Nagymamája nevelheti fel Edina hatéves kislányát, aki még fel sem fogta, hogy az édesanyja soha nem jön haza..
Hirdetés
Ad image

Közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség, hogy mi okozhatta a pénteki végzetes rollerbalesetet Budapesten, a II. kerületi Frankel Leó utcában. Mint azt az AcNews megírta, a legjobb magyar női focistaként ismert édesanya a rollerével a villamosmegállónál igyekezett a túloldalra. Azonban a roller az úton megakadt, Edina pedig az úttestre zuhant. Olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a kórházban másnap kómába esett, majd meghalt.

„Úgy hallottam, hogy a villamosmegállónál a sínekbe akadt Edina rollerének kereke. Magam is a közlekedésben dolgozom, mindig is elleneztem a rollert. Nem tartom biztonságosnak – válaszolta az AcNews kérdésére József, a tragikus sorsú Heidt Edina bátyja.

„A balesetről a rendőrség értesítette az édesanyámat, ő pedig azonnal hívott engem. Talán a védősisak megmenthette volna a húgom életét, de mindez csak találgatás. Edinát azóta is keresi a kislánya, Anita. Még csak hatéves, nem jutott el oda, hogy megsirassa az édesanyját. Fel sem fogta, hogy ő már nem él” – folytatta József.  

Heidt Edina és kislánya, Anita Fóton élt. A gyerek iskolába is oda jár, a tragédia ellenére minden nap részt vesz az órákon. Csak az osztályfőnöke tudja, hogy Anitát óriási csapás érte. Ha szükség lesz rá, az iskolapszichológus beszélget majd vele.

A család úgy tervezi, Heidt Edinát a szülőfalujában, a Békés vármegyei Bélmegyeren helyezik örök nyugalomra.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés