ACNEWS

Váratlan fordulat: Trump megvédte Bident

Eddig ellenfele minden gyengeségét kihasználta. Trump most nyilvánosan utasította el, hogy Biden elnök kognitív képességeivel viccelődjön.
Hirdetés
Ad image

Trump a Fox News-zal tartott iowai városházi találkozón védte meg Bident. Akkor, amikor a légierő diplomaosztó ünnepségén történt bideni-padlózás került szóba, ahol is az elnök megbotlott egy bokszzsákban és elesett.

Az esés „szomorú” volt és „rosszul hatott”, mondta Trump. A műsorvezető Sean Hannity megkérdezte tőle, hogy miért fogja vissza magát, amikor Biden romló mentális állapota kerül szóba. „Egyetért velem valaki abban, hogy ez a fickó kognitívan nincs jelen?” – kérdezte Hannity. „Kétlem, hogy tudja, melyik napja van a hétnek”.

Trump nem reagált a felszólításra, hogy viccelődjön Bidenen. Éppen ellenkezőleg. A volt elnök felszólította régi támogatóját, Hannity-t, hogy „ne viccelődjön vele”. Trump szerint az rendben van, hogy Biden kognitív problémáiról beszélnek. De kifejtette: „Őszintén szólva nem hiszem, hogy jó lenne, ha bárki is viccelődne, mert ez egy komoly probléma”.

Biden mentális és valós botlásai újra és újra a címlapokra kerülnek. 80 éves – ő az Egyesült Államok történetének legidősebb hivatalban lévő elnöke. Trump, aki a jövő hónapban tölti be 77. életévét, a második ciklusában lenne a legidősebb elnök, ha megnyerné a 2024-es elnökválasztást. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés