ACNEWS

Váratlan vádak: letartóztatták a Trump-merénylő fiát is

illusztráció / Fotó: Pexels
illusztráció / Fotó: Pexels
A Donald Trump volt amerikai elnök ellen elkövetett újabb merényletkísérlet tettesének elfogása után a nyomozók megdöbbentő felfedezést tettek.
Hirdetés
Ad image

A Trump meggyilkolásának kísérletével gyanúsított Ryan Wesley Routh elfogását követően házkutatásra került sor a merénylő Greensboróban található házában- Ennek során az FBI ügynökei gyermekeket ábrázoló pornográf felvételekre bukkantak – írta meg a qcnews.com.

A gyanú a merénylő 35 éves fiára, Oran Alexander Routh-ra terelődött, akit az üggyel összefüggésben már le is tartóztattak. Az FBI által közzétett híradás szerint a gyanúsított nemcsak több száz, gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázoló felvételt tárolt elektronikus eszközein, de használt olyan üzenetküldő alkalmazásokat is, amelyeket rendszerint a hasonló tiltott tartalmak továbbítására hoztak létre. Az ügyben Észak-Karolina állami bírósága illetékes, amely a tárgyalásig elrendelte Oran Alexander Routh őrizetét.

Ahogy az acnews korábban megírta, a merénylettel összefüggésben is újabb információk láttak a napvilágot. Ezek szerint az 58 éves Routh egy levelet is írt, amelyben határozottan kijelentette, hogy meg akarja gyilkolni a politikust, illetve pénzt ajánlott fel annak, aki kudarc esetén helyette megteszi azt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés