ACNEWS

Vastag Tamás: Egyre jobban hasonlítok az anyámra

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Életünk története/Bielik István
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Életünk története/Bielik István
Az énekes számára az anyák napja jelentősége magától értetődő
Hirdetés
Ad image

Vastag Tamás családja rendkívül összetartó, a legkisebb fiútestvér ráadásul különösen szoros kapcsolatot ápol az édesanyjával, Mártával. Tamás számára az anyák napja jelentősége magától értetődő, gyermekei születése óta pedig különösen fontosnak tartja, hogy ezen a napok külön kifejezzük a hálánkat feléjük.

„Óriási szerencse, ha az embernek jó a kapcsolata a szüleivel, és számíthat rá. Fontosnak tartom az Anyák napját, hiszen szinte mindent nekik köszönhetünk. Örülök, hogy ezt a gyerekeknek már az óvodában is megtanítják, és ünnepséggel készülnek ezen a napon. Az én gyerekeim rajzolnak és verssel készülnek ilyenkor” – kezdte lapunk megkeresésre Vastag Tamás, akinek házasságából két gyermeke született: a most 7 éves Sándor Samu és az 5 éves Péter.

Az X-Faktor egykori felfedezettje mindenben számíthat édesanyjára. Jelenleg a ház körüli teendőkben segít be legkisebb fiának, akik nemrégiben lakásfelújításba kezdtek.

„Korábban tanítóként dolgozott, és ez az attitűd megmarad. Nagyon empatikus, és ott segít, ahol csak tud. Ebben hasonlítunk egymásra” – fogalmazott a fiatal énekes, hozzátéve, a kor előrehaladtával még inkább kezd édesanyjára ütni

„Igaz, hogy ahogy idősödünk, kezdünk egyre inkább a szüleire hasonlítani. Ugyanazokat a mondatokat mondom már én is a gyerekeimnek, mint amiket ő mondott nekem annak idején” – nevetett Tamás.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés