ACNEWS

Bizarr függőség: vécépapírt nassol a fiatal nő

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Szerinte olyan, mintha egy mogyoróvajas szendvicset enne.
Hirdetés
Ad image

Kinah egyszerűen nem tud betelni a vécépapírral, ráadásul a munkahelyén vagy az autóban szívesen is nassol belőle. Naponta akár négy tekercs toilettpapírt is elfogyaszt, ami az elmúlt 20 év alatt 14 000 fontnyi anyagot jelent.

A TLC beszámolója szerint évi 2700 dollárt (2100 fontot) költ a vécépapír-függőségére, ami messze elmarad attól a 182 dollártól (140 font), amit egy átlagos amerikai költ.

Kinah egy tévéműsorban azt is megosztotta, hogy előszeretettel használ egy bizonyos típusú vécépapírtekercset: a vékonyabb, egyrétegű lapokat részesíti előnyben, mivel azokat könnyebb fogyasztani. Úgy jellemezte, mintha „egy mogyoróvajas és lekváros szendvicset enne a héja nélkül”, illetve, hogy szereti a papír ropogását.

„Amikor az emberek meglátják, hogy vécépapírt eszem, kapok néhány furcsa pillantást. Észrevettem, hogy egy ember elővette a telefonját, és megpróbált lefilmezni, de nem érdekel. Mindenkinek megvannak a maga furcsa dolgai, és ez csak az enyém”- fogalmazott Kinah a TLC csatorna új műsorában.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés