ACNEWS

Végleg törölték Kate Middletont

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram
A Kensington-palota nemrég publikált egy fotót Kate Middletonról és a gyerekeiről. A fotót azonban törölni kellett, miután szemmel láthatóan manipulálták azt.
Hirdetés
Ad image

A világ legnagyobb fotóügynökségei azt mondták, hogy a Kensington-palota által a walesi hercegnőről és három gyermekéről kiadott fényképet „manipulálták”. Az Associated Press (AP) Reuters, az Agence France-Presse (AFP) és a Getty Images mind a frissen megjelent fotó törlését kérik. A Mirror forrásai szerint az ügynökségek úgy vélik, hogy a képet szerkesztették. Az Associated Press közleménye így szólt: „Közelebbről megvizsgálva úgy tűnik, hogy a forrás manipulálta a képet”.

A családi portrét, amelyet Vilmos herceg készített, vasárnap, anyák napja alkalmából tették közzé hivatalos közösségi médiafelületeiken. Az üzenet, amelyet látszólag maga Kate írt és írt alá, így szólt: „Köszönöm a kedves kívánságaitokat és a folyamatos támogatást az elmúlt két hónapban. Boldog anyák napját kívánok mindenkinek. C”.

Fotó: Instagram, The Prince and Princess of Wales

Korábban a nap folyamán a sasszemű királyi rajongók azonban észrevették, hogy Charlotte hercegnő karjánál valami nem stimmel. Megtörik a csuklója és egy felesleges pulóverdarab is lóg a levegőben. Valamint kérdéseket vetett fel az is, hogy György herceg jobb keze furcsa, mintha nem ugyanazé az emberé lenne mindkét kézfej.

Martin Bamford portréfotós az X-en tette közzé a képet. „Profi fotós vagyok. Nézd meg alaposan Charlotte hercegnő csuklóját. Ez történik, amikor a Photoshopban rétegeket használsz. Nem tudom, hogy miért szerkesztették így a fotót, de furcsa” – írta kommentben.

Ez azután történt, hogy a királyi család karácsonyi üdvözlőlapja is elszenvedett egy photoshop-bukást, miután Lajos herceg középső ujj nélkül maradt. A Kensington-palota nem volt hajlandó kommentálni, amikor arról kérdezték, hogy a képet megváltoztatták-e.

Cikkünk megjelenése óta Kate Middleton nyilatkozatot adott ki az ügyben. „Mint sok amatőr fotós, én is kísérletezem időnként a szerkesztéssel. Szerettem volna bocsánatot kérni a tegnap megosztott családi fotó okozta zavarért” – osztotta meg a hercegné az X-en.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés