ACNEWS

Velencei busztragédia: nászútján halt meg egy állapotos nő

Ennyi maradt a buszból Fotó: ChroniBuzz/X
Ennyi maradt a buszból Fotó: ChroniBuzz/X
A sérülteket a mestre-i Dell'Angelo Kórházban ápolják.
Hirdetés
Ad image

Ahogyan arról korábban már az AcNews is beszámolt, kedden este Velencében egy turistabusz elhagyta a mestre-i Vempa felüljárót, áttörte a korlátot, és mintegy tíz métert zuhant az alatta lévő vasúti sínekre.

Kiderült, hogy a buszon egy horvát házaspár is utazott, akik alig három hete házasodtak össze. Az ifjú pár álmaik városában, Velencében szerette volna tölteni a nászútját. Szálloda helyett egy kempingben foglaltak szállást. Sajnos ez volt az utolsó közös utazásuk. A 24 éves Antonela B. ugyanis nem élte túl a tragikus balesetet , ráadásul vele együtt halt meg születendő gyermeke is. A horvát média szerint öt hónapos terhes volt. Férje megsérült, és az intenzív osztályon kezelik. Állapota súlyos, de stabil.

Velence prefektusa, Michele di Bari szerda este bejelentette, hogy a tragikus buszbaleset összes áldozatát azonosították. Kilenc ukrán, négy román, három német, egy olasz (a sofőr), egy horvát, két portugál és egy dél-afrikai állampolgár neve szerepel az elhunytak listáján. A 15 sérült közül öten még mindig életveszélyben vannak – írja a blich.ch.

A beszámoló szerint a legsúlyosabb sérült egy három éves kislány volt. Súlyos égési sérüléseket szenvedett és állapota egyelőre nem javult. A Rai News beszámolója szerint 12 felnőtt, valamint három kiskorú került kórházba a baleset után. Két sérült személyazonosságának tisztázása még folyamatban van.

Moreno De Rossi klinikai szakpszichológus foglalkozik a tragédia áldozataival. „Ez egy hihetetlenül nehéz időszak, mert a szülők, a gyermekek és a házaspárok egymásról kérdeznek és szeretnék látni a másikat” – mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés