ACNEWS

Véres tragédia a parkban: aligátorok elé vetették Betty White-ot

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Egy férfi bedobta Betty White-ot az aligátor elé. Állítása szerint azért, hogy megetesse a hüllőt.
Hirdetés
Ad image

Egy ausztrál férfi szörnyű bűnt követett el New South Walesben. Peter Smith ugyanis vadasparki látogatása során gondolt egyet, majd ellopta és bedobta Betty White-ot, a menhely népszerű csirkéjét az aligátorok közé. Az 58 éves Peter Smith mentségére annyit hozott fel, hogy meg akarta etetni a hüllőt. Tettéért végül a bíróságon felelt, ahol két év börtönre és közel 25 ezer dollár (8,9 millió forint) pénzbüntetésre is ítélhetik.

Smith ügyvéde, Bryan Wrench szokatlanként jellemezte az ügyet a NewYork Post beszámolója szerint. Kiemelte, hogy ügyfele csak az éhes aligátornak szeretett volna adni egy kis csirkét. Amitől, állította, az aligátor láthatóan boldog is lett. Ügyfelét pedig nem szabad ezért hibáztatni, hiszen miután Smith egy vidéken felnőtt nagypapa, csak ösztönösen szeretett volna enni adni az éhes hüllőnek. Végül azonban Smith bűnösnek vallotta magát. Elismerte, hogy ellopta a híres színésznőről elnevezett selymes bantam csirkét, Betty White-ot a ketrecéből, és az aligátorok elé vetette. Amit végignézett több család is. Az ítélethirdetést november 20-ra halasztotta a bíróság.

„A fennállásunk 43 éve alatt az az első alkalom, hogy egy látogató ilyen kegyetlenséget kövessen el a menhelyen. Betty White-ot az itt dolgozók nevelték fel, és döntő szerepet játszott a veszélyeztetett fajok, mint a hosszúlábú ugartyúk tenyésztési programjában, miután a fiókáknak ő volt a béranyja.” – nyilatkozta a vadaspark tulajdonosa.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés