ACNEWS

Véresre vert hét miskolci fegyőr egy megbilincselt rabot

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Volt olyan smasszer, aki a falba verte a megbilincselt elítélt fejét, volt, aki rugdosta – derült ki a Debreceni Törvényszéken.
Hirdetés
Ad image

Hét börtönőrt állt hadbíróság elé a Debreceni Törvényszéken, mert két éve bosszúból véresre vertek egy rabot. Az elítéltre azért haragudtak meg, mert az korábban eltörte az egyik smasszer orrát. Emiatt álltak rajta bosszút az őrök. Az RTL Híradó információja szerint volt, aki a megbilincselt, védekezésre képtelen elítéltet ütötte, más a fejét a falba verte, de akadt, aki a földön meg is rugdosta. Most mind a hét börtönőr bíróság elé állt, az ügyész egyikükre 6 és fél év börtönbüntetést kért.

Az ügy előzménye, hogy az egyik rab rosszul lett és orvost kért. Az orvost bekísérte egy őr és lefogták az elítéltet, aki azonban kiszabadította magát és megütötte az egyiküket. Ekkor a többi őr odarohant, megbilincselték a rabot. Ezt követően az orvosi szobába kísérték, ahol megverték. A súlyos túlkapást megpróbálták elsunnyogni a börtönőrök, nem jelentették a parancsnoknak. Az ügyészség csoportos bántalmazás miatt kért szabadságvesztéssel járó büntetést a vádlottakra, egy női börtönőrt – aki csak végignézte a brutális fogolyverést – csupán próbára bocsátana. Mivel az előkészületi ülésen egyik börtönőr sem ismerte el a bűnösségét, tárgyalással folytatódik az eljárás.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés