ACNEWS

Vérfürdőt rendezett a gyöngyösi édesanya, késsel ölte meg a férjét

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Rettegnek a szomszédok, mert a férjgyilkos asszonyt a rendőrség elengedte, egyelőre szabadlábon védekezhet.
Hirdetés
Ad image

Összerándult a félelemtől a gyöngyösi szomszédok gyomra, amikor hétfőn újra meglátták a férjgyilkos asszonyt az utcán. Hiszen a nő előző nap vérfürdőt rendezett: egy késsel nyakon szúrta a férjét. Hiába érkeztek gyorsan a rendőrök és a mentők a helyszínre, az áldozaton már nem segíthettek. Elvérzett. Állítólag a férfi rátámadt a feleségre, ő pedig önvédelemből szúrt. Eközben a közös, négyhónapos gyermekük a szomszéd szobában aludt.

A szomszédok vasárnap este arra eszméltek, hogy az utcát ellepték a villogó kék lámpával, szirénázva érkező rendőrök.  Előtte csörömpölést, veszekedést, majd ordítozást hallottak, aztán minden elhalkult. Úgy tudják, a pár boldognak tűnt, főleg azután, hogy februárban megszületett a közös gyerekük. Viszont a tragikus este a szülők szórakozni voltak, ahol ittak is, ezután feltehetően féltékenység miatt robbant ki a vita közöttük. Gyilkosság lett a vége.

Az elhunyt férfi szülei még most sem képesek elhinni a történteket. Sokkos állapotban mondták a Tényeknek: ők vették magukhoz az unokájukat. Egyelőre nem tudják felfogni, hogy a fiuk nincs többé. Szerintük a fiuk párja mentálisan labilis volt, de nem akarnak vádaskodni, mert nem tudják, mi történt. A rendőrség emberölés miatt indított eljárást. A nőt gyanúsítottként hallgatták ki, de még vasárnap éjszaka elengedték, miután vizsgálják, hogy jogos védelmi helyzetben cselekedett-e.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!